Everyday Flowers ✿ Blomsterprakt av köpt och plockat

De flesta av oss köper blommor hos floristen när vi ska lyxa till det, och plockar blommor och grönt runt knuten när vi vill göra vardagsfint men det allra vackraste och roligaste är att välja båda och blanda hejvilt. Körsbärskvistar från trädgården gifter sig mer än gärna med tulpaner, och daggkåpa ger bunten med rosor volym och snygg kontrast.

I Everyday Flowers får du blomsterkreatör Jenny Strandhs allra bästa tips på hur du gör såväl imponerande buketter som enkla dekorationer med lätta knep och små medel. Genom att med floristens hjälp välja prisvärda säsongsblommor från butik och blanda dem med blommor och grönt från trädgården och naturen, får du ett fantastiskt material att skapa med. Sedan är det bara att välja och vraka bland bokens alla inspirerande projekt. Jenny förklarar steg-för-steg i text och bild inte bara hur du går tillväga, utan också varför. Med väl valda blommor och rätt hantering får du blomsterfägring som är både vacker och långlivad, året om.

Text: Marie Onäng och Jenny Strandh, Foto: Malin Björkholm, Förlag: Roos & Tegnér

Beställ boken här

Boken kostar 239 kr och kan hämtas i Frillesås eller skickas med Posten mot porto. Vid beställning av flera exemplar kontakta mig för exakt portokostnad.

Betalning sker med Swish eller till bankgiro – alla detaljer finns på orderbekräftelsen som mailas till dig efter beställning.

Hur många exemplar av boken vill du beställa? *

Namn *

Adress *

Postnr och Ort *

Din epost *

Telefon

Hur vill du ha boken levererad?
 Avhämtning - 0 kr Skickad - 53 kr

Vill du skicka ett meddelande med din beställning?